2 milyon dolarlık saat üretilmeden satıldı

2 milyon dolarlık saat üretilmeden satıldı

Dünyada milyarderliğin gizli simgelerinden biri olarak gösterilen ünlü tasarımcı Richard Mille’in henüz üretmediği yeni modeli 2,2 milyon dolara satıldı.

Milyarderlerin saat markası olarak bilinen Richard Mille, henüz tasarım aşamasında olan modelini 2,2 milyon dolar fiyat etiketiyle satışa çıkardı ve alıcı buldu. CNBC kanalına konuşan tasarımcı, RM 56-02 Sapphire Tourbillion adını verdiği tasarımdan 10 tane üreteceğini ve hepsinin önceden sipariş aldığını söyledi.

Her biri 2,2 milyon dolar fiyat etiketiyle satıldı. Yeni modelde, erkekler tenisinin bir numaralı isimlerinden İspanyol Rafael Nadal için üretilen RM 27-01  modelinden esinlenildi.

Saatin kordonunda transparan safir kullanılacak. Ana kadran 5’inci derece titanyumdan yapılacak. Saatin tamamlanması için 40 gün aralıksız makine işçiliğine ek, farklı modeller için 400 ek saat daha işçilik gerekiyor. Mille, saatlerine talebin arttığı ve yüksek fiyatlarına rağmen alıcı bulduğunu söylüyor. Mille’nin saatleri 170 bin dolardan başlıyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.