TÜSİAD, ABD’deki 15. yılını Babacan’ın da katıldığı resepsiyonla kutladı

TÜSİAD, ABD’deki 15. yılını Babacan’ın da katıldığı resepsiyonla kutladı

Türk Sanayicileri ve İş Adamları Derneği’nin (TÜSİAD) ABD’deki 15. yılı başkent Washington’da düzenlenen resepsiyonla kutlandı. Programa katılan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, TÜSİAD’ın ABD’deki çalışmalarından övgüyle bahsetti. Türk yatırımcıların sadece Türkiye’de değil başka yerlerde de aktif olduğunu dile getirdi.

 

IMF ve Dünya Bankası yıllık toplantıları dolayısıyla ABD’nin başkenti Washington’da bulunan Ali Babacan, TÜSİAD’ın resepsiyonunda Türk ve Amerikalı iş adamlarına seslendi. İki ülkenin dost, ortak ve müttefik iki ülke olduğunu belirten Babacan, bu ortaklığın sadece iki ülke için değil geniş bir bölge için önemli olduğunu ifade etti.

 

TÜSİAD’ın, ABD yönetimi, Kongre, sivil toplum kuruluşları ve çeşitli kuruluşlarla Türkiye’nin menfaatine olabilecek çalışmalar yaptığını ifade eden Babacan, bunun yanında iki ülke arasında ticaret ve yatırım ortaklığını geliştirmeye çalıştığını dile getirdi.

 

Resepsiyon sonunda TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz ve Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Ali Babacan’a teşekkür plaketi sundu.

 

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.