Paris’teki saldırılarda 3 kardeşin ismi ön plana çıktı

Paris’teki saldırılarda 3 kardeşin ismi ön plana çıktı

Fransa’nın başkenti Paris’i kana bulayan terör saldırısı sonrası açılan soruşturmada 3 kardeşin ismi ön plana çıktı.

Kardeşlerden birinin terör saldırıları sırasında öldüğü, diğerinin ise Belçika polisinin operasyonunda Brüksel’de gözaltına alındığı belirtildi. Gözaltındaki kardeşin terör saldırılarında yer alıp almadığı ile ilgili ise henüz bir açıklama yapılmadı. Soruşturma kaynakları 3’üncü kardeşden ise henüz haber alınamadığını aktardı. Terör saldırılarındaki canlı bombalardan biri olabileceği ya da saldırı sonrası kaçmış olabileceği ihtimali üzerinde durulduğu kaydedildi.

Fransız medyası da gizli bir kaynağa dayandırdığı haberinde saldırıda ölen terörist kardeşlerden birinin adının İbrahim Salah olduğunu iddia etti. Aranan kardeşin adının ise Abdelsam Salah olduğunu kaydetti. Saldırıda yer alan diğer teröristin adının ise Bilal Hadfi olduğu belirtildi. Hadfi’nin Belçika’da yaşadığı ve bir süre de Suriye’de bulunduğu iddia edildi..

Fransız polisi de sosyal medyadan yayınladığı mesajla Abdeslam Salah’ın aranan kişi olduğunu doğruladı. Polis’in resmi twitter hesabından yayınlanan mesajda zanlının fotoğrafını ve kimlik bilgilerini de yayınladı. Belçika doğumlu olduğu belirtilen şüpheli şahsın tehlikeli olduğu belirtilirken görenlerin polise haber vermesi istendi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.