Le-Pen’den Madonna’nın teklifine kabul

Le-Pen’den Madonna’nın teklifine kabul

Fransa ‘da, aşırı sağcı ve ırkçı lider Marine Le-Pen ile pop yıldızı Madonna arasındaki gerginlik, yüz yüze görüşme safhasına geldi. Ne var ki buluşmanın zamanı henüz belli değil!

İkili arasındaki gerginlik, Madonna’nın, 2012’deki bir konserinde  Marine Le-Pen’i ‘ Nazi ’ kılığında göstermesi, partisini de faşist’ olarak tanımlamasıyla başlamıştı. Fransız siyasetçi, Madonna hakkında dava açağını duyurmuş ve “Ağzının payını Fransa’ya geldiğinde veririz” demişti.

Madonna önceki gün Fransa’daydı ve bir televizyon kanalının canlı yayınına katıldı. Pop yıldızına, programda, Fransa’da 22 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi Le-Pen’in partisinin ilk sırada olması soruldu. Le-Pen’le aralarında krizin de hatırlatıldığı Madonna, “Onu daha iyi anlamak için baş başa görüşmek istiyorum. Sadece Fransa değil dünyadaki insan hakları konusunda neler düşündüğünü duymak istiyorum” dedi.

Bu çağrıya ilk başta ‘hayır’ yanıtı veren Le-Pen, son açıklamasında, alaylı biçimde Madonna ile görüşmeye hazır olduğunu söyledi. Aşırı sağcı siyasetçi, “Madonna, 2012 yılında günah işlediğini ve bundan vazgeçmeye çalıştığını söyledi. Herkesle görüşmeye hazırım, her günah affedilir. Kalıplaşmış düşüncelerinden çıkmak istiyorsa kendisiyle görüşebilirim” dedi.

Ancak Le-Pen, bu buluşmanın, 22 Mart yerel seçim kampanyasını yürüttüğü için şu an gerçekleşemeyeceğini ve Madonna’nın bir dahaki Fransa seyahatinde kendisiyle görüşebileceklerini söyledi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.