Kebapçı kuryesini gözaltına alan polis siparişleri de dağıttı

Kebapçı kuryesini gözaltına alan polis siparişleri de dağıttı

Trafikte cep telefonu ile oynayan kebapçı kuryesini gözaaltına alan polis, arabada bulunan siparişleri de dağıttı.

BBC Türkçe’nin haberine göre, daha önce hastalanan bir kadının evine giderek çocuklarına bakan, bulaşıp yıkayıp yemek yapan Hollanda polisi, bu kez de gözaltına aldığı kebapçı kuryesinin siparişlerini dağıttı.

Kuzey Brabant eyaletindeki Waalwijk kentinde yaşanan olayın geçen pazar akşamı yaşandığı ifade edildi.  Polis, direksiyon başında cep telefonu ile oynayan bir kebap restoranın kuryesini durdurduğunu bildirdi. Yapılan kontrol sonucu, kuryenin ehliyetinin geçersiz olduğu belirlendi. Polis, evlere yiyecek servisi yapan kuryeyi gözaltına aldı.

Ancak kebapçı restoranına ait otomobilde henüz müşterilere teslim edilmemiş siparişler vardı.Polis, kuryeyle birlikte sipariş edilen yiyecekleri de aldı. Önce kuryenin verdiği adreslere uğrayarak, restoran müşterilerinin yiyecek siparişlerini teslim etti.

Dağıtımın ardında da kebapçı kuryesini karakola götürdü.

Kurye, polisteki ifadesinin arından, ehliyetsiz otomobil kullandığı gerekçesiyle savcılığa sevk edildi.

Hollanda polisi, Kuzey Brabant eyaletindeki bir başka olay nedeniyle geçen yıl Kasım ayında yine medyanın gündemine gelmişti.

Eindhoven kentinde hastaneye kaldırılan bir kadının evine giden polis, evdeki 5 çocuğa bakmış, yemek hazırlayıp, ev işlerine yardım etmişti.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.