ABD Kongre Üyesi’nden Enes Kanter’e destek: Erdoğan tehlikeli biri

ABD Kongre Üyesi’nden Enes Kanter’e destek: Erdoğan tehlikeli biri

Enes Kanter’e yönelik tehditlerle ilgili olarak TMZ Sports’a konuşan ABD Kongre Üyesi King, “Erdoğan polis devleti yürütüyor, şiddet uygulama kapasitesine sahip.” dedi.

ABD Kongre Üyesi Peter King, can güvenliğinden endişe ettiği gerekçesiyle Londra’ya gitmeme kararı alan Enes Kanter’e hak verdiğini belirtti. King, “Erdoğan tehlikeli bir insan. Türkiye’de olanlara dayanarak Kanter’in durumunu anlıyorum.” dedi.
KANTER, CAN GÜVENLİĞİ NEDENİYLE LONDRA’YA GİTMEYECEĞİNİ AÇIKLADI 
NBA’de New York Knicks takımında oynayan Enes Kanter, takımının İngiltere’nin başkenti Londra’da Washington Wizards ile oynayacağı maça can güvenliği endişeleri ile katılamayacağını açıkladı.

Kanter, 17 Ocak’ta takımının Londra’da O2 Arena’da yapacağı karşılaşma sırasında New York’ta kalacak.

Kanter, ABD ve Kanada dışında başka bir ülkeye gidemeyeceğini çünkü bu ülkelerde can güvenliğinin olmadığını belirtmişti.

Londra’da hayatına kastedecek bir girişimin yapılmasının oldukça kolay olduğunu ifade eden Enes Kanter, “Orada birçok ajanları var. Orada beni kolayca öldürebileceklerini düşünüyorum. Bu çok çirkin bir durum olur.” demişti.
PETER KİNG: ERDOĞAN BİR POLİS DEVLETİ YÜRÜTÜYOR, KANTER’İN AİLESİ ZULME MARUZ KALDI  
TMZ Sports haber sitesine konuşan New York bölgesinden Cumhuriyetçi Partili Temsilciler Meclisi üyesi Peter King, Enes Kanter’in Londra’ya gitmeme kararını anlayışla karşıladığını söyledi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.