Zaman Amerika’nın yeni mobil uygulaması yayında

Zaman Amerika’nın yeni mobil uygulaması yayında

Amerika gündemini Türkçe takip eden ZamanAmerika.com, yeni mobil uygulamasıyla her an yanınızda.

fotoraf-1Yeni uygulamamız, ZamanAmerika.com’da yayınlanan tüm haberlere erişim sağlamanın yanı sıra okurlarımıza özel sosyal medya hizmetiyle uygulamayı kullananlara kendi aralarında interaktif bir iletişim imkanı sunuyor.  Buna göre harita üzerinde diğer kullanıcılarımızı görebilir, onlarla mesajlaşabilir, haber, yorum, fotoğraf paylaşımında bulunabilirsiniz.
Uygulamanın getirdiği bir başka yenilik ise Zaman TV. Pek çok önemli program, gösteri, toplantı ya da son dakika haberi yeni uygulamamızda bulunan Zaman TV bölümü üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Okur Duvarı bölümümüzde herhangi bir konuya dair yorum, görüş ve tavsiyelerinizi aktarabilir, fotoğraf paylaşım imkanı sayesinde size ilginç gelen konuları bize ve okurlarımıza iletebilirsiniz.

Uygulama okurlarımıza Twitter, Facebook ya da Foursquare hesapları ile entegrasyon imkanı da veriyor. Bu sayede okurlarımız, arkadaş olarak belirledikleri diğer okurlarımızın uygulama içindeki aktivitelerini takip edebilir ve onlarla direk olarak mesajlaşabilir.

Yeni uygulamamız, içerdiği puanlama sistemiyle en aktif kullanıcılarımızı da belirleyecek ve bu okurlarımızı zaman içinde sürpriz hediyelerle ödüllendirecek.

Hem IOS hem de Android tabanlı cihazlarda kullanılabilen uygulamayı aşağıdaki linlerden indirebilirsiniz. available on app store logo google-play    ———————————————————————————– fotoraf-3fotoraffotoraf-2

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.