Zaman Amerika’nın ‘Görüntülü Gazete’si medyada yeni bir dönemin kapılarını açıyor

Zaman Amerika’nın ‘Görüntülü Gazete’si medyada yeni bir dönemin kapılarını açıyor

İnternetin ilk Türk gazetesi Zaman, yine bir ilke imza atarak ‘Görüntülü Gazete’ uygulamasını başlattı. Zaman Amerika tarafından hayata geçirilen bu uygulama medyada yeni bir dönemin kapılarını aralıyor. Gazete kağıdını televizyon ekranına çeviren Zaman Viewer isimli uygulama sayesinde gazetemizde yer alan haberleri görüntülü olarak izleyebilir, köşe yazarlarımızın makalelerini sesli olarak dinleyebilir, gazetemizde yayınlanan reklamları video formatında seyredebilirsiniz.
Gazetenizi görüntülü hale getirmek için tek yapmanız gereken, uygulamayı çalıştırarak telefonunuzu üzerinde Zaman Viewer logosu gördüğünüz haber, yorum, köşe yazısı ya da reklama tutmak.

Zaman Viewer, okurlarımıza kendi interaktif çalışmalarını hazırlama imkanı da sunuyor. Uygulamamız üzerinden belirlediğiniz fotoğraf, kart, kartvizit vs. üzerine kendi seçtiğiniz görüntü, animasyon, slayt gösterisini gömebilirsiniz. Yine Zaman Viewer aracılığıyla bu özel çalışmanızı dostlarınızla paylaşabilir, onlara daha önce karşılaşmadıkları türden sürprizler yapabilirsiniz.  

Zaman Viewer interaktif yaşamı, gazetemiz dışında da ayağınıza getiriyor. Uygulamanın resim tanıma özelliği sayesinde Boğaz Köprüsü’nden evinizdeki tabloya, çocuğunuzun en sevdiği oyuncaktan tuttuğunuz takımın formasına kadar pek çok farklı nesneyi ‘canlandırabilirsiniz’.
Zaman Viewer – Indir{flv}1616{/flv}

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.