WhatsApp’a silinen mesajları geri alma özelliği geliyor

WhatsApp’a silinen mesajları geri alma özelliği geliyor

Dünyanın en popüler çevrimiçi mesajlaşma platformu WhatsApp’a silinen mesajları geri alma özelliği geliyor.

Geçtiğimiz günlerde mesaj düzenleme özelliği üzerinde çalışıldığını duyuran WhatsApp, silinen mesajların geri alınabileceği bir özellik üzerinde çalışıyor.

Webtekno’da yer alan habere göre, paylaşılan ekran görüntüleri özelliğin uygulamada nasıl görüneceği ve kullanılacağı ile ilgili ipuçlarını da gözler önüne serdi. WABetaInfo tarafından paylaşılan görüntüde, mesajları sildikten sonra ekranın alt kısmında ‘Mesaj Silindi’ ifadelerinin bulunduğu bir bildirim karşımıza çıkıyor. Bu bildirimin yan kısmında ise işlemi geri almanızı sağlayacak ‘Undo’ (Geri Al) butonunu görüyoruz.

Özelliğin hem grup mesajlarında hem de bireysel mesajlarda kullanılabileceği söylenebilir. Ancak, geri alma butonunun ‘Herkesten Sil’ özelliği ile silinen mesajlarda çalışıp çalışmayacağı bilinmiyor. Ekran görüntüsünde yeni özelliğin ‘Benden Sil’ ile birlikte silinmiş bir mesajda kullanıldığı görülüyor. Bunun yanı sıra bu özelliğin henüz geliştirme aşamasında olduğunu; yani ne zaman herkes tarafından kullanılabilir olacağının bilinmediğini eklemek gerek.