T-Mobile kullanıcılarına yeni uygulama: Big On

T-Mobile kullanıcılarına yeni uygulama: Big On

T-Mobile kullanıcılarının telefonlarından Hulu, HBO, Netflix, ve 20 tane daha video uygulamalarını data planını kullanmadan ücretsiz indirebileceği belirtildi.

Şirketten yapılan açıklamada bu uygulamanın sunulmasındaki amacın, telefonlarından video yüklemeye çalışan kullanıcıların data planlarını aşarak ceza yemelerinin önüne geçilmesi olduğu dile getirildi. Tüketiciler için cazip olan bu teklifin şirketin karlarına zarar gelmeden uygulanabilmesi için medya şirketleriyle çalışıldığı ifade edildi.

Müşterilerin akılı telefonlarını kullanmak için yeni ve değişik yollara talep ettiklerini söyleyen T-Mobile CEO’su John Legere, “Görüyorum ki insanların telefonlarında yeni uygulamalar var ama bunların çoğunu internetteki TV ve kanallar oluşturuyor. Ben kullanılan datanın boşuna kullanıldığını düşünüyorum. Amacım tüm bu içerikleri telefona taşımaktır.” dedi.

Şirket aynı zamanda data planını, ücretleri yükseltmeden ikiye katlayıp 2, 6 ve 10 gigabayt’a kadar datayı çıkardıklarını açıkladı.

Bing On uygulamasında  Showtime, Vevo, Univision, Fox Sport, NBC Sport ve Vessel gibi video kanallarının da yer alacağı ifade edildi. Ancak en büyük video uygulaması Youtube, Big On’da yer almıyor ve Youtube yönetiminin bu fikre sıcak bakmadığı kaydediliyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.