iPhone 6, 9 Eylül’de görücüye çıkıyor

iPhone 6, 9 Eylül’de görücüye çıkıyor

4.7 inç ekrana sahip olan iPhone 6′nın 9 Eylül günü tanıtılması bekleniyor.

En iddialı iPhone olacak iPhone 6 hakkında her geçen gün yeni sızıntılar ve dedikodu haberler ortaya çıksa da henüz cihazın tam olarak ne zaman tanıtılacağı bilinmiyor. Son olarak gelen bilgilere göre ise cihazın 9 Eylül Salı günü ilk kez görücüye çıkarak tanıtılması bekleniyor. Cihazın tanıtılmasından kısa bir süre sonrada piyasaya sürülmesi bekleniyor.

iPhone 6′nın teknik özellikleri ve tasarımı hakkında gelen sızıntıların yanında, cihazın ne zaman tanıtılacağı ve ne zaman raflardaki yerini alacağı ile ilgili birçok söylenti ortaya çıktı. Son olarak çıkacak iPhone’un ne zaman tanıtılacağıyla ilgili olarak geçtiğimiz haftalarda hep Eylül ayı işaret ediliyordu. Son olarak gelen haberlerde de yine cihazın Eylül ayı içerisinde tanıtılacağı aktarılıyor.

Apple’ın 9 Eylül günü düzenleyeceği büyük bir etkinlik ile hakkında binlerce dedikodu çıkan cihazı hakkında güvenilir ve net bilgiler vermesi bekleniyor. Bildiğiniz üzere iPhone 6′nın iki farklı boyutla karşımıza çıkması bekleniyor. Bu noktada cihazın tanıtılacağı gün her iki boyuttaki modelde karşımıza çıkacak mı bu konu belirsizliğini koruyor. Son zamanlarda ortaya çıkan bazı söylentilere göre ise 5.5 inç ekrana sahip olacak phablet iPhone 6′nın yıl sonuna doğru ortaya çıkacağı söyleniyor.

Bir diğer söylentiye göre ise 5.5 inçlik phablet iPhone 6′nın diğer modele göre çok daha güçlü bir işlemciye sahip olacağı iddia ediliyor. Safir ekran meselesi de belirsizliğini koruyor.

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.