Herkes iPad istiyor!

Herkes iPad istiyor!

ABD’de “Black Friday (Kara Cuma)” olarak adlandırılan büyük alışveriş ve indirim çılgınlığı sırasında yapılan alışverişlere dair istatistikler ilginç gerçekleri ortaya çıkarıyor. İndirimli satışlar sırasında iPad satışlarının patladığı anlaşıldı. Ancak müşteriler arasında Android kullanıcılarının çok büyük oranda bulunması da dikkat çekti.

InfoScout’un araştırmasına göre, Kara Cuma sırasında iPad satın alanların yüzde 40’ının Android kullanıcısı olduğu anlaşılıyor.

InfoScout’un 90 bin alışveriş işlemini incelediği araştırmada Android cihazlar üzerinden alışveriş yapan kullanıcıların, büyük oradan iOS tabletleri satın aldığı ortaya çıktı. Wallmart’ta 16 GB iPad mini en çok satılan ürün olurken, Target’te is 16 GB iPad Air satış listesinin başına oturdu. Best Buy ise 199 dolara indirdiği fiyatıyla 32 GB Surface tabletini sattı. Ancak ikincilik koltuğuna yine iPad oturdu.

Bu küçük araştırmanın ortaya çıkardığı verilere göre, çoğu Android kullanıcısı, fiyatı düştüğü anda iPad almak için fırsat kolluyor. Bu da iPad’in başarısının ispatı olarak kabul ediliyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.