Galaxy Note 4′ün üç taraflı ekranı görüldü

Galaxy Note 4′ün üç taraflı ekranı görüldü

İnternete sızdırılan yeni görüntülerde görülen ve üç taraflı ekrana sahip olan yeni Samsung telefonun, merakla beklenen Galaxy Note 4 olduğu söyleniyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung‘un üç taraflı ekran teknoloji üzerinde çalışmakta olduğu yönünde ilk söylentiler bir süre önce ortaya çıkmıştı. Samsung’un bu teknolojiye hangi telefonunda yer vereceği bilinmiyor olsa da geçtiğimiz haftalarda internete sızdırılan bilgilerde, merakla beklenen Samsung Galaxy Note 4‘te üç taraflı ekrana yer verileceği iddia edilmişti.

Samsung tarafından henüz resmi olarak tanıtılmamış olan Galaxy Note 4 hakkında ortaya çıkan bu iddialar da cevapsız kalmış olsa da, telefonun internete sızdırılan yeni görüntüleri duruma açıklık getirdi. GSMArena tarafından internete sızdırılan bu görüntülerde, ekranı sağ ve sol tarafa doğru kıvrılarak üç taraflı bir şekil alan yeni bir Samsung akıllı telefonu görülebiliyor.

Ancak Galaxy Note 4‘ün daha önce internete sızdırılan görüntülerinde farklı bir tasarımın yer alması, ortaya çıkan bu yeni görüntülerin farklı bir Samsung cihazına ait olabileceğini ya da Samsung‘un yeni Galaxy Note’u iki farklı versiyonla piyasaya sürebileceğini akıllara getirdi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.