Facebook’tan yeni özellik

Facebook’tan yeni özellik

Sosyal medya devi Facebook’un popüler mesajlaşma uygulaması Messenger, çok yakında sesli grup görüşme özelliğine de kavuşacak. Böylece kullanıcılar grup sohbetlerine sesleriyle de eşlik edebilecek.
Hürriyet gazetesinin haberine göre, Facebook’un bir milyarı aşkın üyeye sahip uygulaması Messenger’a yeni bir özellik daha geliyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre üzerinde çalışılan yeni özellik devreye girdiğinde artık kullanıcılar grup sohbetlerinde sesli olarak da görüşme yapabilecek. Sesli grup görüşmesi özelliğinin duyurusunu Messenger’ı geliştiren ekipten sorumlu olan David Marcus, Facebook hesabı aracılığıyla yaptı.

Yaptığı açıklamada grup aramalarının önümüzdeki 24 saat içerisinde Messenger’un kurulu olduğu iOS ve Android işletim sistemine sahip tüm cihazlara geleceğini belirten Marcus, kullanıcıların grup sohbetlerinin üstünde bir arama simgesi göreceğini belirtiyor.

Arama simgesine tıkladığınızda sizden grup içerisinde görüşmeye eklemek istediğiniz kişiler isteniyor, kişileri seçtikten sonra aramaya yanıt verenler sesli görüşmeye dahil oluyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.