Dünyanın yüzde 44,4’ü online

Dünyanın yüzde 44,4’ü online

Araştırma şirketi e-Marketer’ın raporuna göre internet kullanıcı adedi 2016’da dünyanın yüzde 44,4’ü online olacak.

2018’de bu oranın yüzde 48,2’yi bulacak.

Öte yandan kariyer hayatında mobil aygıtların ağırlığı artıyor. Bu çerçevede yazılım şirketi Unify, bini aşkın kullanıcının fikirlerini temel alarak Circuit uygulamasını ortaya koydu

Uygulama ile tüm iletiler tek bir yerde toplanıyor. Şirket elemanları, arkadaşlarının bulunduğu zaman dilimini görebiliyor ve o anki ayarlarına göre uygun veya meşgul olup olmadığını anlayabiliyor.

Dijitalleşmenin önemine değinen Unify Türkiye Ülke Müdürü Erda Tütüncüoğlu, şunları ifade etti:

“e-Marketer raporuna göre 2016 başında internete bağlananların adedi 3 milyarı aşacak, tablet kullananların adedi 1 milyarı geçecek. Raporda 2019’da dünyada iki bireyden birinin internete bağlı olacağı öngörülüyor. Dünyaya uyumlu Türkiye’de de internete ilgi artıyor. 2016 başında Türkiye’de internet kullanıcı adedinin 45 milyonu bulacağı ifade ediliyor. Telefonların, tabletlerin ve birbirinden ayrı aygıtların kariyer hayatımızda yer aldığını görüyoruz, dijital dünyaya uyumun ne denli gerekli olduğunu anlıyoruz. Onun için yeni nesil ürünler ortaya koyuyoruz. Circuit isimli ürünümüz, kurumların ve elemanların talepleri temel alınarak üretildi. Kurumların internetten toplantı yapmalarını ve yolculuk giderlerini minimuma indirmelerini mümkün kılan Circuit ile büroya bağlılık bitiyor.”

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.