Aynı anda iki kadınla evliliği Facebook’la ortaya çıktı

Aynı anda iki kadınla evliliği Facebook’la ortaya çıktı

Amerika’nın Washington eyaletinde bir kadın kocasının ikinci eşini Facebook  hesabından buldu. Washington eyaletinde yaşayan ve ismi verilmeyen bir kadın 2001 yılında evlendiği  Alan L. O’Neill isimli şahsın ikinci evliliğini facebook üzerinden ortay çıkardı. 2009 yılında biribinden eşinden boşanmadığı halde ayrı yaşayan O’Neill adını değiştirdikten sonra Facebook hesabı acarak başka bir evlilik yapmış.

Uzun süre bunu fark edemeyen kadın, facebook hesabında arkadaş tavsiyesinde bulunan listede gördüğü bir başka kadını listesine ekledikten sonra kocasının ikinci düğün fotoğraflarını fark etti.

Annesi aracılığıyla eşine evlenip evlenmediğini sorduran kadın, kocasından ‘Hayır ben daha evliyim, eşimden boşanmadım. Başka bir evliliğim yok’ cevabını aldıktan sonra harekete geçer. Bunun üzerine savcılığa suç duyurusunda bulunan kadın, kocası O Neill’in suçlu bulunmasını sağlar. Daha sonra kocasının ikinci eşi ile tartışan kadın tutuklanarak cezaevine konur.

Bu olayların aile yapısını çok olumsuz etkilediğini belirten uzmanlar Facebook gibi sosyal medya araçlarının topluma zararlı olabileceği uyarsında bulundu. 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.