Apple’in yeni oyuncağını almak için 3 gün sırada bekledi

Apple’in yeni oyuncağını almak için 3 gün sırada bekledi

Teknoloji tutkunları iPad’i alabilmek için mağazaların önünde uzun kuyruklar oluştururken, sandalye üstünde battaniyelerine sarılarak sabahlayanlar bile oldu.

 

iPad için Çarşamba gününden beri New York’un 5.cadde üzerinde bulunan Apple mağazasının önünde sıraya giren Amanda Foote, “Çok heyecanlıyım. Yeni iPad’i almak için günlerdir sırada bekliyorum. Aslında alacağım iPad’leri daha yüksek fiyata satmayı da düşünüyorum. Ama hedefim sıramı en az 900 dolara satmak. Satıştan kâr edebilirsem tatile gitmeyi düşünüyorum.

 

İnanıyorum ki günler öncesinden sırada beklediğime değecek” ifadelerini kullanıyor.

Yaklaşık 3 gündür bekleyen bir başka Apple hayranı Fernando Munern (25) ise amacının iPad’i bir an önce kullanmak olduğunu söylüyor. Özellikle geceleri sırada beklemenin çok zor olmasından şikayetçi olan Munern “Geceleri hava çok oluyor. Ama kendimi mecbur hissediyorum. Çünkü yeni ürünü bir an önce alıp kullanmak istiyorum” diye konuşuyor. Çevreden geçenler ise kuyrukta bekleyenleri şaşkınlıkla izliyor.

 

600 dolarla satışa çıkan Yeni iPad’in ilk gün bir milyon satması bekleniyor. Kamerası 5 megapiksele yükseltilerek daha iyi hale getirilen Yeni iPad yüksek çözünürlükte video çekebiliyor. Sanal klavyesinde yeni bir mikrofon tuşu bulunan tablet bilgisayar, 4G bağlantısı özelliğine de sahip olacak.

Apple’ın yeni ürünü, bugün Amerika’nın yanı sıra Kanada, Fransa, Almanya, Hong Kong, Japonya, Singapur, İsviçre ve İngiltere’de satışa sunuldu.

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.