Apple Watch tükendi, yeni satış Mayıs’ta

Apple Watch tükendi, yeni satış Mayıs’ta

Apple’ın ön siparişle satışa sunulan ve bazı ülkelerde açık artırma siteleri üzerinden de satışı yapılan saati Apple Watch tükendi.

Apple’ın akıllı saat sektörüne girmesiyle birlikte şirketin iPhone’larda olduğu gibi aynı başarıyı saatlerde de gösterip göstermeyeceği bugüne kadar netlik kazanmamıştı; ancak gelen son haberler Apple’ın bu işi de kotardığı yönünde.

Bir ay kadar önce ön sipariş yoluyla satışa sunulan ve 24 Nisan itibariyle sahiplerine gönderilecek olan Apple Watch’lar bugünden tükendi. Şirketin tükenen saatlerin ardından Mayıs ayına kadar Apple Watch taleplerini karşılayamayacağı belirtiliyor.

Apple’a yakınlığı ile bilinen KGI analiz uzmanı Ming-Chi Kuo, şu ana kadar global olarak 2.3 milyonun üzerinde Apple Watch ön siparişi verildiğini açıkladı. Bu rakam sadece ABD ‘de 1 milyon olarak tespit edilmişti.

329 dolardan başlayan fiyatlarla satılan ve bu yıl içinde 10 milyon satması beklenen Apple Watch’ların fiyatları modelden modele değişiklik gösterirken, Apple’ın Edition model saatlerinde fiyatlar 17 bin doları buluyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.