Apple iWatch Ekim ayında satışa çıkacak iddiası

Apple iWatch Ekim ayında satışa çıkacak iddiası

Apple’ın akıllı saat pazarındaki büyük kozu iWatch için geri sayım başladı. Firmaya yakın kaynaklardan sızan bilgilere iWatch’un çıkış tarihi belli oldu.

Apple tarihinin en parlak dönemlerinden birini geçiriyor. Nispeten eski olmasına rağmen iPhone 5S ile Samsung Galaxy S5′e karşı büyük üstünlük kuran ve amiral gemisi telefon sektörünün zirvesinde yer alan Apple, akıllı saat sektöründeki kozunu da kısa zaman içerisinde oynamaya hazırlanıyor.

iPhone 5S ve iPad Mini hakkında yaptığı tahminlerle hedefi 12′den vuran ve Büyük Elma’ya yakınlığıyla tanınan teknoloji otoritesi John Gruber, iWatch adıyla bilinen akıllı saatin Ekim ayında satışa sunulacağını iddia etti. John Gruber, ürünün aslında hazır olduğunu ancak iPhone 6′nın Eylül’deki tanıtımını gölgelememek için, firmanın Ekim ayında hareket edeceğini savundu.

John Gruber, kaynağı hakkında herhangi bir bilgi vermektense kaçındı. Gruber; iWatch’un özellikle sağlık teknolojisinde devrim yapacağını ve App Store’da hummalı bir çalışma yürütüldüğünü de açıklamalarına ekledi. Gruber’a göre Apple, akıllı saatlerin en çok eleştirilen yönü alan batarya ömrü sorunu hakkında da kapsamlı araştırmalar düzenliyor.

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.