Android cihazlar artıyor, evlere giriyor

Android cihazlar artıyor, evlere giriyor

Taşınabilir ses ve görüntü ürünleri pazarının öncü markalarından Archos, birden fazla özelliği bünyesinde barındıran Android bazlı yeni ürünüyle evlere farklı bir kapıdan girmeye hazırlanıyor.

Archos 35 Home Connect adıyla piyasaya çıkan bu yeni ürünü hem saat, hem radyo hem sosyal medya aracı olarak kullanmak mümkün. Teknolojinin ev hali olan bu yeni ürün, Şubat ayından itibaren Lidya Grup güvencesiyle Türkiye’de piyasaya sunuluyor.

Akıllı mobil cihazların gelişmesiyle birlikte her geçen gün yeni bir ürün piyasaya çıkarken birden fazla özelliği bünyesinde barındıran yeni teknolojiler, ihtiyaca eğlenceyle birlikte çözüm sunuyor. Stereo hoparlörü bulunan Archos 35, bugüne kadar sahip olmadığınız bir berraklıkta ses kalitesi sunuyor. Wi-Fi bağlantısıyla web bazlı içeriğe bir dokunuşla ulaşmanızı sağlayan bu yeni ürünü kullanmak için bir bilgisayara da ihtiyaç duyulmuyor. İstediğiniz web uygulamalarıyla kişiselleştirebileceğiniz Archos 35 ile hava, yol ve trafik durumunu öğrenebilir, spor ve eğlence faaliyetlerini takip edebilir, en sevdiğiniz müzik, film ve oyunları izleyebilirsiniz. Wi-Fi teknolojisi sayesinde gerçek zamanlı bilgiye ulaşmanızı sağlayan bu ürün sahip olduğu Flash desteği ile YouTube videolarını kolay izlemenizi de sağlıyor.

Avuç içine sığan en yeni teknoloji

Ses ve görüntüyü bir arada sunan bu minik cihazla web bazlı radyoları dinleyebilir, videoları seyredebilir ya da kulaklık cıkışı sayesinde bu keyfi size özel yaşabilirsiniz. 50 binin üzerinde web radio dinleme, 120 bine yakın video izleme imkanı sunan Tuneln Radio Pro programı, ayrıca dinlediğiniz tüm kanalları kaydetme imkanı da sunuyor. Favorilerim özelliği sayesinde en sevdiğiniz kanalları hafızasına alabilir, çalan parçayı, sevdiğiniz sanatçıları, spor takımlarını arayabilirsiniz. 3.5 inçlik dokumatik ekrana sahip bu yeni ürün, aynı zamanda çok hafif olduğundan taşınabilme imkanı da sunuyor.

En yeni teknolojileri mobil cihazlarla entegre eden ve avuç içine sığdıran Archos, bilgi ve deneyimini Google’ın Android 2.2 Froyo platformunu destekleyen bu yeni ürününde de ortaya koyuyor.

– High Definition Ses Sistemi – 2 entegre hoparlör

– 3.5 inç HVGA (480×320) dokunmatik ekran

– Entegre batarya ile ev içinde mobilite imkanı

– Android – 2.2 Froyo & Adobe Flash 10 / 1 GHz Arm Cortex A8 + DSP

– Camera – VGA ön kamera

– ARCHOS Multimedya – HD video yazılımı

– WiFi, microSD, micro USB

– Archos 35 Home Connect

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.