Eşini Obama’ya zehirli mektup gönderdi diye ihbar etti

Eşini Obama’ya zehirli mektup gönderdi diye ihbar etti

Hamile ve aktris olduğu belirtilen Texaslı bir kadının, kocasını Başkan Barack Obama ile New York Belediye Başkanı Michael Bloomberg’e zehirli mektup gönderme suçlamasıyla ihbar etti.

Federal Soruşturma Ofisi’ne (FBI) mektup ile kocasını ihbar eden Shannon Guess Richardson adlı kadın, eşinin hem Başkan’a hem de Belediye Başkanı’na içinde risin zehri bulunan mektup gönderiğini yazdı. Ancak olayda aile içi geçimsizlikten kaynaklanan bir tuzakta olabileceği ifade ediliyor.

Texas eyaletinin New Boston yerleşkesinde yaşayan Richardson, 5 çocuk annesi ve bazı dizi ile filmlerde rol almış oyuncu. Shannon Richardson’ın kocasını ihbar etmesinin altında eşinin kendisinden ayrılmak istediği de iddia ediliyor. AP haber ajansının geçtiği habere göre güvenlik yetkilileri Richardson’un eşinin tutuklandığını doğruladığını yazdı.

‘Eşinin boşanmak istemesine karşın intikam için tuzak kurmuş olabilir’

İhbar edilen Nathaniel Richardson’ın avukatı John Delk, müvekkiline karısından boşanmak istediğinden dolayı böyle bir tuzak kurabilmiş olacağına dikkat çekti. Delk, müvekkilinin 6 Mayıs’ta ofisine gelerek eşinden boşanmak istediğini kendine anlattığını söyledi. Delk ayrıca müvekkilinin şuan basına konuşmadığını ancak güvenlik birimleri ile soruşturmanın sağlıklı bir şekilde neticelenebilmesi için tam bir işbirliği içinde olduğunu söyledi.

Dallas’a 150 mil uzaklıkta olan ve Oklahoma ile Arkansas eyaletleri sınırına yakın olan New Boston kasabasında yaşayan Richardson ailesinin evleri çarşamba günü FBI ajanları tarafından arandığı da belirtildi.

Kocasını ihbar eden Shannon Richardson, televizyon dizileri olan ‘Vampire Diaries’, ‘The Walking Dead’ ile Oscarlı film olan ‘The Blind Side’ filminde de rol üstlendiği belirtildi.

Başkan Obama ile Bloomberg, silah lobisinin hedefinde olan iki isim. İkili, 21 Aralık 2012’de Connecticut eyaletinin Newtown kasabasında yaşanılan kanlı okul baskını sonunda 20’si altı ila yedi yaşlarında bulunan çocuklar ile toplamda 27 kişinin katledilmesinden sonra silah edinme yasasında önemli değişikliklere gidilmesini savunuyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.