Cosby’e bir taciz suçlaması daha

Cosby’e bir taciz suçlaması daha

Ünlü aktör Bill Cosby hakkında yeni bir taciz suçlaması daha geldi.

Olayın 1982 yılında yaşandığını belirten eski model Janice Dickinson, çalıştığı ajansın bir rol nedeniyle Cosby ile kendisini bir araya getirdiğini söyledi. Dickinson, akşam yemeğinden sonra Cosby’in kendisine otel odasında içki ve hap verdiğini söyledi. “Entertainment Tonight’’ adlı programa katılarak yaşadıklarını anlatan Dickinson, hapın etkisi ile kendisinden geçtiğini, sabah kalktığında ise tecavüze uğradığını gördüğünü söyledi.

Dickinson, yaşadıklarını kamuoyuyla paylaşmak için neden 30 yıldan fazla beklediği yolundaki soruya ise, “Bunun doğru olduğunu düşündüğüm için yapıyorum. Bunları yaşadım ve aynı şikayetle ortaya çıkan diğer kadınların söylediklerini de inanıyorum” diye cevap verdi.

Dickinson ayrıca 2002 yılında yazdığı biyografisinde tecavüz olayını yazdığını ancak yayımcı firma HarperCollins’in Cosby ile mahkemelik olacakları endişesiyle bu ayrıntıyı kitaptan çıkardığını ileri sürdü.

77 yaşındaki ünlü komedyan Bill Cosby hakkında geçen hafta Washington Post’a bir yorum yazan Barbara Bowman da aynı suçlamada bulunmuştu. Bowman, makalesinde Joan Tarshis’e 1969 yılında Cosby’in tecavüz ettiğini ileri sürmüştü. Cosby hakkında tecavüz suçlaması 2006 yılında da ileri sürülmüş ancak ünlü komedyen bu suçlamadan da herhangi bir ceza almadan kurtulmuştu.

Cosby’in avukatı müvekkili hakkındaki ileri sürülen tecavüz olaylarını reddettiğini dile getirdi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.