Volkswagen, Çin ve Avrupa’da uçtu

Volkswagen, Çin ve Avrupa’da uçtu

Geçen temmuzda 757 bin 500 adet satış gerçekleştiren marka, bu yıl 808 bin 500 adetlik satış rakamına ulaştı. Grubun markalarından Volkswagen’in satışları yüzde 4, Audi’nin satışları yüzde 11, Porsche’nin satışları yüzde 10, Skoda’nın satışları yüzde 13 ve Seat’taki artış yüzde 11 olarak gerçekleşti.

 Yeni Opel Corsa, Paris’i bekliyor

Opel, yeni Corsa’yı ekim başında Paris Otomobil Fuarı’nda beğenilere sunacak. Bu tarihten sonra da bayilere dağıtılacak. Corsa markanın ürün gamında 32 yıldır yer alıyor. Yılda 370 bin adet üretilen araçtan bugüne kadar Avrupa’da 12 milyon adet satıldı. Yeni nesil 1,0 litrelik motora sahip araç, 170 Nm’lik 115 beygir versiyonu Türkiye’ye 2015’te gelecek. Modelin ayrıca 1,4 litre 90 beygir benzinli ve 1,3 litre 95 beygir dizel motorlu versiyonları da bulunacak.

Vitara, fuarda görücüye çıkacak

Suzuki, en yeni modeli Vitara’nın lansmanı için gelecek ay düzenlenecek olan Paris Otomobil Fuarı’nı seçti. Marka, yeni geliştirdiği SUV modelinde özgün SUV tasarımını ve tasarruflu yakıt tüketimini öne çıkaracak. Daha önce konsept haliyle tanıtılan modelin satışına fuarda başlanacak. Japon üretici Celerio, SX4 S-Cross, Swift, Swift Sport modellerini de beğenilere sunacak.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.