İşte iPhone 5S’nin tanıtım tarihi

İşte iPhone 5S’nin tanıtım tarihi

Apple duyurmaya hazırlandığı iPhone 5S ve ucuz iPhone olarak bilinen iPhone 5C için yapacağı etkinlik davetiyelerini göndermeye başladı.

Üzerinde ¨Bu haber gününüzü aydınlatacak.¨ mesajının yer aldığı ve 10 Eylül tarihli davetiye, etkinlikte hangi iPhone modelini tanıtacağına ve iki modeli birden tanıtıp tanıtmayacağına dair bilgi içermiyor.  Ancak alınan duyumlar iki iPhone modelinin de bu etkinlikte tanıtılacağı yönünde.

Eğer iPhone 5S ve 5C modelleri bu etkinlikte birlikte tanıtılacak olursa, Apple ilk kez iki iPhone modelini bir seferde tanıtmış da olacak.

Teknoloji sitesi Mashable.com’un haberine göre, iPhone 5S modelinin altın rengi kasa ile çıkması ve parmak izi tarama özelliğine sahip olması da beklentilerden bazıları.

iPhone 5C modelinin ise birçok renk seçeneği sunması bekleniyor ve son zamanlarda sızan videolardan, iPhone’ların da tıpkı iPod Touch’lar gibi mavi, yeşil, pembe ve beyaz renklerinin olacağı anlaşılıyor.

Davetiye için kullanılan yazı karakterlerinin Apple’ın geliştirmekte olduğu yeni iPhone işletim sistemi olan iOS 7 temasına ait olduğu da gözlerden kaçmıyor.

Aylardır beta sürümünü geliştiricilerine kullandıran iOS 7 işletim sistemi, yeni gelen iPhone modelleriyle birlikte tüm cihaz sahiplerine kullanıma açılacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre yeni iOS yazılımı iPhone için şimdiye kadarki en büyük yenilik olacak.

Yeni nesil iPad ve iPad mini modellerinin de başka bir etkinlikte ve tahminen Ekim ayında tanıtılması bekleniyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.