Metro tarafından ezilen adam raylar üzerinde 1 buçuk dakika yardım beklemiş

Metro tarafından ezilen adam raylar üzerinde 1 buçuk dakika yardım beklemiş

Pazartesi günü New York’ta tartıştığı bir adam tarafından raylara itilen Ki Suck Han’ın metro tarafından ezilmeden önce bir buçuk dakika boyunca yardım beklediği ortaya çıktı.

Polisin verdiği bilgiye göre raylarda çaresizce yardım bekleyen Ki Suck Han’a o sırada platformda bulunan kimse yardım etmedi. 58 yaşındaki Han’ın ölmeden önce metro tarafından ezilişinin fotoğrafını çeken R. Umar (Ömer) Abbasi, bu sabah bir televizyon programında herşeyin 22 saniyede olup bittiğini söylemişti. Ancak New York Polisi’nin (NYPD) araştırması Abbasi’nin sözlerini yalanlar türden. Polis, Han’ın raylar üzerinde yaklaşık 90 saniye kaldığını belirtti.

Olayın tam olarak öğlen 12:30’da yaşandığını belirten NYPD müdürü Raymond Kelly, Han’ın platforma çıkmak için çabaladığı ancak başarılı olmadığını kaydetti. Basın toplantısında polis tarafından yapılan araştırma sonuçlarını basın ile paylaşan Kelly, Han’ın olay yerinde can verdiğini açıkladı.  

Olay anında platformda bulunan insanların muhtemelen dikkatinden kaçtığı için yardım edemediklerini belirten Kelly, ‘‘Görüştüğümüz tanıklar Han’ın raylar üzerine düştüğünü görmediklerini söyledi. Araba kazası gibi değil ki insanlar anında olaya dikkat kesilsin. Olaya tanık olanlar muhtemelen gafil avlandılar’’ dedi.

Görgü tanığı Patrick Gomez ise, kazaya şahit olanların şok yaşadığını söyledi. Polis ayrıca Han’ı tren raylarına iten kişi ile olaydan önce ağız dalaşı yaptığını söyledi. Naeem David (30) polise verdiği ifadede, olaydan önce Han’ın kendisine bağrıp yakasını silkelediğini söyledi. Han’ın eşi de sabah evden çıkmadan önce kocasıyla kavga ettiklerini, bu nedenle de alkol almış olabileceğini dile getirdi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.